Blijf je op je eigen tempo, met de juiste hulp doorontwikkelen!WERK AAN JE
ZOMERDIPLOMA

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220915-WA0022.jpg

Dé manier om extra aandacht en begeleiding bieden...Continuiteit, Achterstand,
uitdagingEN!

Generatie Z leert graag locatie-, tijds- en persoonsonafhankelijk. gebeurt altijd op een leuke, relaxte manier. Ze willen alle tijd voor ontspanning of bijzondere uitstapjes. Het zomerdiploma 30 dagen programma, laat hun schoolresultaten toenemen, terwijl zij zich prima vermaken, met de opleiding in hun hand!
Het begint allemaal met een zorgvuldige inventarisatie. Wij stellen vragen en luisteren. Wat zijn je wensen? Wat wil je bereiken? Waar loop je momenteel tegenaan?
We ontzorgen door het ontwikkelen van een concreet, praktisch en effectief leerplan: helemaal op maat, als e-learning beschikbaar. Dat maakt het mogelijk direct resultaatgericht te leren.
VoetbalMentors begeleidt het hele traject vanuit ons kantoor. En tijdens het hele traject blijven we monitoren en evalueren, in online sessies, zodat we het plan waar nodig tijdig kunnen bijsturen.
VoetbalMentors creëert praktijkervaring door de vakgerichte en educatieve behoeftes te combineren met lifestyle, mindset en sportieve uitdagingen. De combinatie van deze facetten leidt tot het diploma.
Small Group Intervisie : eens per week, is het mogelijk om in een kleine samenstelling een denktank te vormen voor de gemeenschappelijke uitdagingen, gastcolleges en excursies.