Dagelijks gedreven ontwikkelen!SCOOR GOUD MET JE TALENT

MBO Voetbal College ontwikkelt toekomstige professionals met een passie voor voetbal…..met nieuwe technologieën en nieuwe vaardigheden voor de sportindustrie van 2030!

Kies je vakopleiding

Ontwikkel je TWISM Model

Creëer je Profiel

Werk aan je afstudeerproject

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220915-WA0190.jpg

Je houdt van voetbal en wil er elke dag mee bezig zijnOpleiding & BELEVENIS

MBO Voetbal College is erop gericht om meer tijd en aandacht aan jouw ontwikkeling te kunnen besteden. Leren wordt een belevenis, het leereffect groter en je krijgt plezier in leren (terug). Persoonlijke aandacht en vertrouwen maken leren leuk, je leert een supergaaf vak en je ontwikkelt je als mens. Je kunt afstuderen op niveau 2, 3 en 4.
Aansprekende projecten, events en business concepts
Werk aan een indrukwekkend CV en start op de arbeidsmarkt
Ruimte voor je passie en ambitie
Dynamisch leer- en werkproces passend bij Gen Z
https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220919-WA0053.jpg
TWISM - The World is Mine
MBO Voetbal College is een semi-particuliere opleiding. Dat heeft als voordeel dat je veel aandacht krijgt en bieden we maatwerk. Simpel gezegd betekent het dat onze opleiding om jou draait. Bij de intake kijken we wat jij wilt, wat jij belangrijk vindt, waar je voorkeur naar uitgaat en welk tempo daar voor jou bij past.
De leerplaats voor Gen Z
MBO Voetbal College is een school zonder schoolgebouw. Je krijgt les in op het veld, in de bestuurskamer en op kantoor. Je gaat ontzettend veel leren en beleven en groeit als mens en professional. Je medestudenten komen uit heel Nederland. Samen vormen jullie een hecht team en in dat team maak en volg jij je eigen programma.
De kunst van Imagineering
magineering is een samenvoeging van engineering en imagination. Vrij vertaald, is het een combinatie van ontwikkeling en verbeelding. Het tot leven brengen van een product of een dienst, zodat gebruiker/koper enthousiast wordt, dat is hoe jij je toekomst gaat vormgeven!

Ontwikkel je uitstroomprofielHoe start jij straks op de arbeidsmarkt

WE BIEDEN je COACHING, TRAINING, begeleiding en UITDAGING OP HBO NIVEAU

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220915-WA0017-e1680958896804.jpg

Binnen de unieke aanpak ga je niet alleen aan de slag met je eigen project, evenement of het ontwikkelen van je businessplan, waarvoor je erkende vakopleidingen en master classes volgt, maar coachen en begeleiden wij je ook in de praktijk op alle aspecten die van invloed zijn op jouw gezondheid, persoonlijkheid, kwaliteit en prestaties. Dit doen wij door je diverse PHD-in-een-dag te laten verdienen; Passion, Happiness & Drive op verschillende disciplines!

Business Model
Canvas CURSUS

Passion, Happiness
and Drive in-een-dag

SCRUM /BITSER
PROJECT METHODIEK

Artificial intelligence academie

100% Rendement met je Talent door ONZE Succes Skills

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220919-WA0053.jpg
1. Wees een prettig persoon!
Een prettig persoon is iemand die mensen aantrekt. Persoonlijkheid is de optelsom van fysieke, emotionele, mentale en spirituele eigenschappen en gewoontes.
2. Creëer een denktank!
Omring je met mensen die niet met je meepraten, maar met je meedenken. Waar je jouw keuzes, plannen en stappen bij kunt toetsen .
3. Ontwikkel zelfdiscipline!
Zelfdiscipline is het enige in het leven waarover je complete controle hebt. Stuur je gedachten, controleer je emoties en bepaal je vastomlijnde doelen.
4. Wees fit van lijf en geest!
Vitaliteit is de sleutel tot alle succes principes en zet alle ideeën in beweging. Een goede gezondheid geeft extra ‘smaak’ aan de goede dingen in het leven.
https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220919-WA0054.jpg
HET WAS EEN GEWELDIGE OPLEIDING MET DE COACHES EN BEGELEIDERS, ZEKER VANUIT MIJN PASSIE VOOR VOETBAL. IK HEB ZOVEEL GELEERD!
Tarik, 18 jaar - Junior Accountmanager