van e-coaching naar succes in de praktijkALLES VOOR VMBO-ERS
en OUDERS

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220915-WA0022.jpg

Je houdt van voetbal en wil er elke dag mee bezig zijneerste hulp BIJ ONTWIKKELEN

Voetbal is jouw passie. Voetballer worden is jouw missie. Motiveren van een voetballer is jouw vaardigheid. Of opvoeden van een voetballer is je taak. Het liefst word je hier dagelijks door specialisten in begeleidt naar je maximale potentie als mens, voetballer, scholier, student of ouder.

Maar waar begin je?

Met onze VoetbalMentors bieden wij oplossingen aan voetballers, trainers en ouders, vóórdat het probleem zich voordoet!
Onderwijs adviesgesprek : Het verhaal wat de ROCś niet vertellen
Leren Presteren : Dynamisch leerproces voor Generatie Z
MBO Zomer Diploma : Een vliegende start voor het nieuwe schooljaar
30 Dagen Talent Lifestyle Toolbox : ontwikkelen van een groei mindset
https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-15.11.53-2.jpeg

Een vliegende start voor het nieuwe studiejaarSCOREN MET JE ZOMER-
DIPLOMA!

Het zomerdiploma is speciaal ontworpen om vmbo-ers voor te bereiden op hun overstap naar het MBO en om hen een vliegende start te geven in hun onderwijsloopbaan. Doorloop de modules en behaal je eerste diploma op MBO niveau.

Het programma combineert educatieve en sportieve activiteiten om een stimulerende en motiverende leeromgeving te creëren. Je bent thuis, op je vakantieadres, of wilt naar één van de praktijkdagen komen, geen probleem! Alles is ingericht op jouw generatie. De opleiding in je hand!

Online kennismaking en oriëntatie: De zomerschool begint met een kennismakingsdag waarin de deelnemers de kans krijgen om elkaar en het personeel te leren kennen. Er wordt informatie verstrekt over het MBO Voetbal College en de verschillende opleidingsmogelijkheden.

Educatieve ondersteuning: Het programma biedt ondersteuning en educatieve uitdagingen om de vmbo-ers te helpen hun vaardigheden aan te scherpen. Er worden workshops en trainingen gegeven gericht op de studievaardigheden voor onze opleidingen.

Vakgerichte introductie: De deelnemers maken kennis met de vakopleidingen die worden aangeboden door het MBO Voetbal College, zoals Beroepsvoetballer, Sport Business Innovation en andere beschikbare opleidingen. Ze krijgen inzicht in de inhoud van de opleidingen en de carrièremogelijkheden die ze kunnen bieden.

Praktijkervaring: Het zomerschoolprogramma omvat praktijkervaring om de deelnemers een voorproefje te geven van het echte werk. Ze worden betrokken bij praktische activiteiten en projecten die verband houden met hun vakgebied, zoals het organiseren van sportevenementen, het uitvoeren van marktonderzoek of het ontwikkelen van digitale mediacontent.

Mentoraat en begeleiding: Elke deelnemer krijgt een Avatar Voetbalmentor toegewezen die hen gedurende het hele programma begeleidt. De Voetbalmentor biedt ondersteuning, advies en begeleiding op zowel academisch als persoonlijk gebied.

Sportieve activiteiten: Naast het academische aspect worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd, aangezien het MBO Voetbal College zich richt op voetballers. De deelnemers kunnen deelnemen aan voetbaltrainingen, wedstrijden en andere sportieve uitdagingen om hun vaardigheden en teamgeest te versterken.

Excursies en gastcolleges: Het zomerschoolprogramma omvat ook excursies naar relevante sportfaciliteiten, bedrijven en evenementen. Daarnaast worden er gastcolleges georganiseerd waarbij professionals uit de sportsector hun ervaringen delen en de deelnemers inspireren.

Evaluatie en feedback: Aan het einde van het zomerschoolprogramma vindt er een evaluatie plaats, waarbij de deelnemers de kans krijgen om hun ervaringen te delen en feedback te geven. Dit helpt het MBO Voetbal College om het programma te verbeteren en de behoeften van de vmbo-ers nog beter aan te sluiten.

Waar wacht je nog op?

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/WhatsApp-Image-2023-04-11-at-13.19.28-3.jpeg

30 Dagen Planner : Voetbalmentoraat met inzichtLifestyle &
Mindset Toolbox

De 30 Dagen Talent LifeStyle Toolbox is de meest krachtige tool om een basis te leggen voor groei naar de next level!

De toolbox is het online instrument om  jou in het VMBO vanuit je passie voor voetbal bewuster te maken van hun ware potentie, de nodige tools geven om groots te leren denken, voelen, kiezen en zijn!

We helpen je bij het krijgen van een strategie die werkt in het dagelijkse leven. Het helpt je naar een toekomst, in alle rollen die je gaat vervullen.
Wij geven je het heft in eigen handen, dan kijk je tegenslag met een glimlach aan en ben je niet meer te stoppen!

VOETBALMENTORS IN DE PRAKTIJK

Binnen de unieke aanpak ga je niet alleen aan de slag met verschillende coachingprogramma’s online en virtueel, maar coachen en begeleiden wij ook in de praktijk op alle aspecten die van invloed zijn op jouw gezondheid, persoonlijkheid, kwaliteit en prestaties.
  • Plezierig uitdagen: VMBO-ers doorlopen met veel plezier de ‘lessen’. Persoonlijke ontwikkeling hoeft niet zwaar of moeilijk te zijn en gebeurt op je eigen tempo.
  • Spelenderwijs Ervaren: Doen, ervaren en bewustwording. Al doende in de omgeving, en aan de hand van je passie leer je het best.
  • Progressief preventief : We pakken “de problemen” aan voordat ze ontstaan, in plaats van te wachten op klachten of mentale belemmeringen op latere leeftijd.
  • Ondersteuning opvoeders: Wij helpen opvoeders om kinderen beter te begeleiden en met hen te communiceren, werkend naar een positieve en prettige mindset.
  • Dynamisch veilig proces: Praktisch, effectief en direct toepasbaar leren in een veilige eigen en herkenbare omgeving waardoor het individuele leerproces versnelt. 

Om die belofte waar te maken werken we vanuit een uniek programma dat verder gaat dan training en coaching zoals traditioneel gewend. Neem snel contact met ons op, om te kunnen starten!

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/teamchick_A_detailed_image_of_a_callcenter_employee_at_her_desk_842c923a-43c8-416f-94b1-e1284d1646b5.png

Wij vertellen wat de ROC 's VERZWIJGEN...HULP BIJ DE
SCHOOLKEUZE

Ontdek de kracht van een weloverwogen studiekeuze voor uw kind met ons adviesgesprek programma!

Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind, vooral als het gaat om hun toekomstige onderwijs en carrière. Daarom begrijpen wij bij het MBO Voetbal College het belang van een goed geïnformeerde studiekeuze. Ons adviesgesprek programma is speciaal ontworpen om ouders online te ondersteunen bij het nemen van deze belangrijke beslissing, met eerlijkheid en transparantie als kernwaarden.

Tijdens ons adviesgesprek programma live-sessies, krijgt u de gelegenheid om al uw vragen te stellen en uw zorgen te uiten. Wij bieden u een open en vertrouwelijke omgeving waarin we samen naar de behoeften, interesses en doelen van uw kind kijken. Onze ervaren studieadviseurs (VoetbalMentors) zullen hun expertise inzetten om u te begeleiden bij het begrijpen van de mogelijkheden en kansen die het mbo biedt.

Wij geloven in het belang van realistische verwachtingen en het delen van het eerlijke verhaal over het mbo. Ons adviesgesprek programma omvat informatie over de waarde van praktijkgericht onderwijs, de arbeidskansen en de mogelijkheden voor verdere studie. We willen ervoor zorgen dat u als ouder volledig geïnformeerd bent, zodat u samen met uw kind de best mogelijke beslissing kunt nemen.

Bij het MBO Voetbal College zien we ouders als partners in het onderwijsproces. Daarom bieden we niet alleen een adviesgesprek, maar blijven we ook na de studiekeuze in nauw contact met u.

Geef uw kind een sterke start in hun onderwijsreis en maak gebruik van ons adviesgesprek programma. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw kind de juiste opleiding kiest, gebaseerd op hun passies en talenten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die het mbo biedt voor de toekomst van uw kind!