https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MBO2-Assistent Business ServicesOffice Support VoetbalMakelaar

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MBO3-Allround Business ServicesASsistent
Voetbalmakelaar

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MBO4-HR, Legal & Insurance SpecialistJunior
VoetbalMakelaar

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

KORT HBO-Propedeusejaar vrije studieProfessioneel
Voetbalmakelaar

Niveau: 2 , 3 en 4 & Kort HBO
Opleiding: Business Services, Legal, HR & Bedrijfseconomie
Locatie: Alle vestigingen
De opleiding “VoetbalMakelaar” is simpelweg een combinatie van een erkende mbo op niveau 3 en 4, of kort hbo met een leerwerkplaats in een profvoetbalomgeving. Jouw VoetbalMentor, zie hem/haar als de spelersbegeleider, bewaakt de totale opleiding in uitvoer, deelname, ontwikkeling en resultaten!

Op Niveau 3! Ben jij iemand die houdt van aanpakken en graag collega’s en klanten wil helpen? Zorg jij er altijd voor dat zaken goed en op tijd geregeld zijn? Dan past de opleiding Allround Assistant Business services helemaal bij jou!

Op Niveau 4!
Je bent altijd erg geïnteresseerd geweest in wetten en regels. Als je weet wat je rechten en plichten zijn, kun je daar altijd iemand mee helpen, bijvoorbeeld spelers begeleiden in hun bemiddeling naar een nieuwe club. Doe daarom de opleiding Junior Voetbalmakelaar!

KORT HBO! Bij de Associate degree (Ad) Management pas je de kennis direct toe op projecten en opdrachten in de makelaardij die je opzet. De ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven, de (semi-)overheid volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Door de crisis en bezuinigingen is de trend  ook in de sport ‘meer met minder’ bij veel van toepassing: bezuinigingen, efficiëntere werkprocessen en meer focus op de spelers (behoud) zijn enkele gevolgen. Als voetbalmakelaar (bedrijfskundige) kom je daardoor ook in een andere rol.

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/teamchick_23_year_old_soccerplayer_holding_a_soccerball_smiling_11f1d716-49dc-49ec-9fd8-5def0c1838cc-1.png

Wij zijn die andere school, op maat!SAMEN EEN
STERK TEAM

Je verkrijgt het mbo3 of 4 diploma en het vakdiploma “VoetbalMakelaar”, wanneer voor elke collegemodule een voldoende is behaald, de praktijkbeoordelingen voldoende zijn, positieve afronding opdrachten “Loopbaan Burgerschap ” en het examen beroepspraktijkvorming (proeve van bekwaamheid) met een voldoende is afgerond.

Daarnaast zijn alle verplichte vakken, Nederlands, Engels, rekenen en een vreemde taal, bij het Centraal Examen met een voldoende afgerond.

Elke module wordt afgesloten en beoordeeld met en/of :
§ een mondelinge presentatie voor de potentiële investeerders en klanten voor jouw sales- of businessplan.
§ een praktijkopdracht (uitvoering) ten gunste van je eigen plan.
§ een schriftelijke opdracht, welke een integraal onderdeel uitmaakt van je sales- of businessplan.
§ een schriftelijke toets over de behandelde lesstof in de module.

Voor de kort hbo opleiding wordt in aanvulling op de bovenstaande beoordelingen, een eindscriptie geschreven. Wanneer een voldoende is behaald voor deze afronding, verkrijg je het Associate degree Business Management. Je kunt met een aanvullend studiejaar, stage en scriptie het Bachelor degree Business Management halen. Beide diploma’s maken je een gediplomeerd VoetbalMakelaar.