30 Dagen Planner - van e-coaching naar succes in de praktijkTALENT Lifestyle
TOOLBOX

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220915-WA0022.jpg

De meest krachtige tool voor een basis van groei!JE WARE POTENTIE ONTLUIKEN

Binnen de unieke aanpak coachen en begeleiden VoetbalMentors online en in de praktijk op alle aspecten die van invloed zijn op jouw gezondheid, persoonlijkheid, kwaliteit en prestaties.

Weten wat je motiveert om een doel te bereiken, wordt volhouden gemakkelijker. Focus is belangrijk om doelen te bereiken. Focus leidt tot plan van aanpak.

Met de methode brengen we behoefte, aandachtspunten en inzicht in de dagelijkse praktijk van de leden tot leven als handvat voor ontwikkeling van hun talent.
Plezierig uitdagen: Jongeren doorlopen met veel plezier de ‘lessen’. Persoonlijke ontwikkeling hoeft niet zwaar of moeilijk te zijn en gebeurt op je eigen tempo.
Spelenderwijs Ervaren : Doen, ervaren en bewustwording. Al doende in de omgeving, en aan de hand van je passie leer je het best.
Progressief preventief : We pakken “de problemen” aan voordat ze ontstaan, in plaats van te wachten op klachten of mentale belemmeringen op latere leeftijd.
Ondersteuning opvoeders : Wij helpen opvoeders om kinderen beter te begeleiden en met hen te communiceren, werkend naar een positieve en prettige mindset.
Dynamisch veilig proces : Praktisch, effectief en direct toepasbaar leren in een veilige eigen en herkenbare omgeving waardoor het individuele leerproces versnelt.