https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MODULE 1Kunstmatige
Intelligentie (OPEN AI)

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MODULE 2DATA SCIENCE &
DATA ANALYSE

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MODULE 3Online Marketing &
Affiliate Marketing

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MODULE 4ENTREPRENEURSHIP
DIGITAL MARKETING

Niveau: 3 en 4 (twee jaar) / Kort HBO (twee jaar)
Opleiding: e-Commerce/ Jr. Accountmanager/Sport & Bewegen
Locatie: Rotterdam / Amsterdam / Den Haag / Utrecht
Ben jij creatief, klantgericht, nieuwsgierig, commercieel ingesteld en ondernemend? Dan is de opleiding Sports E-commerce wat voor jou!

E-commerce, oftewel online verkoop, is niet meer weg te denken in de huidige sportindustrie. Online kleding, sneakers of toegangskaarten kopen is de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf het beste vindbaar is op Google en welke acties moet je ondernemen zodat klanten bij jou online komen shoppen?

Als E-commerce specialist in de Sportindustrie ben jij verantwoordelijk voor de online verkopen en zichtbaarheid van je bedrijf. Jij houdt je bezig met social mediacampagnes, het analyseren van websitedata of een strategie bedenken voor het marketingteam. Ook webcare en het ontwerpen van media-uitingen, zoals blogs, vlogs en infographics zijn voor jou een dagelijkse bezigheid. Het is dus een super afwisselende baan.

Ontwikkel jezelf met Open AI, ChatGPT / MidJourney als voordelen voor de nieuwe e-Commerce in de sportindustrie:

In de opleiding E-commerce leer je alles over online verkoop en online marketing. Jij bent dus straks de expert op het gebied van de Customer Journey, het analyseren van data en welke kanalen je het beste kunt inzetten om je producten of diensten online te verkopen. We werken met nieuwe tools zoals Open AI.

Met deze opleiding leer je de basiskennis en -skills op het gebied van e-commerce en mediavormgeving. Je leert over online sales, marketing, e-commerce, design en calculatie. Daarnaast ga je aan de slag met het analyseren en onderzoeken van data, de customer journey, het inzetten van de nieuwste mediakanalen en met project­management.

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/studentsbarc.jpeg

GEEF JIJ VORM AAN DE SPORTINDUSTRIE VAN MORGEN?DIGITAAL
SCOREN!

Je verkrijgt het mbo 3 of 4 diploma en het vakdiploma “Sports e-Commerce Specialist”, wanneer voor elke collegemodule een voldoende is behaald, de praktijkbeoordelingen voldoende zijn, positieve afronding opdrachten “Loopbaan Burgerschap ” en het examen beroepspraktijkvorming (proeve van bekwaamheid) met een voldoende is afgerond.

Daarnaast zijn alle verplichte vakken, Nederlands, Engels, rekenen en een vreemde taal, bij het Centraal Examen met een voldoende afgerond.

Elke module wordt afgesloten en beoordeeld met en/of :
§ een mondelinge presentatie voor de potentiële investeerders en klanten voor jouw sales- of businessplan.
§ een praktijkopdracht (uitvoering) ten gunste van je eigen plan.
§ een schriftelijke opdracht, welke een integraal onderdeel uitmaakt van je sales- of businessplan.
§ een schriftelijke toets over de behandelde lesstof in de module.

Voor de kort hbo opleiding wordt in aanvulling op de bovenstaande beoordelingen, een eindscriptie geschreven. Wanneer een voldoende is behaald voor deze afronding, verkrijg je het Associate degree Business Management. Je kunt met een aanvullend studiejaar, stage en scriptie het Bachelor degree Business  Management halen.