https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MODULE 1Kunstmatige
Intelligentie

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MODULE 2DATA SCIENCE &
DATA ANALYSE

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MODULE 3E-SPORTS & GAMIFICATION

https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/05/cropped-100-ACCENT-OP-TALENT-logo.def_-869x1024-1.png

MODULE 4ENTREPRENEURSHIP
DIGITAL MARKETING

Niveau: 3 en 4 (twee jaar) / Kort HBO (twee jaar)
Opleiding: e-Commerce/ Jr. Accountmanager/Business Services/Sport & Bewegen
Locatie: Rotterdam / Amsterdam / Den Haag / Utrecht
De opleiding voor de Generatie Z voetballer die een veelbelovende carrière wil en niet alleen kunnen uitblinken op het veld, maar ook als innovator en ondernemer die de toekomst van de sportwereld vormgeven.

De opleiding Sport Data Science, met de focus op nieuwe vaardigheden en nieuwe technologieën, biedt talrijke arbeidskansen en stimuleert ondernemerschap. Je hebt de mogelijkheid om een eigen sportbedrijf op te zetten, innovatie te leiden binnen bestaande organisaties of een sleutelrol te spelen in de digitale transformatie van de sportwereld.

De Voordelen van Sport Data Science:
  • Ontwikkeling van nieuwe vaardigheden: zoals AI en Data, waardoor je wordt voorbereid op de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de sportindustrie.
  • Versnelling van vernieuwing: Door de nadruk te leggen op ondernemerschap en het omarmen van nieuwe technologieën, kun je vernieuwing in de sportsector te versnellen en voorop te lopen in deze snel veranderende industrie.
  • Brede kennisbasis: Naast de focus op voetbal, biedt de opleiding ook lesdagen waarin je basisvaardigheden in het bedrijfsleven ontwikkelt.
  • Toepassing van innovatie in de sportindustrie: Je leert innovatieve ideeën en technologieën toepassen om uitdagingen in de sportindustrie aan te pakken.
  • Arbeidskansen: Afgestudeerden kunnen werken als sportondernemers, innovatiemanagers, marketingprofessionals, evenementenorganisatoren en nog veel meer.
  • Ondernemerschap: De opleiding stimuleert ondernemerschap en bereid je voor op het opzetten van je eigen sportbedrijf.
  • Toekomstbestendigheid: Door zich te richten op innovatie en het verwerven van nieuwe vaardigheden, worden studenten goed voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. Ze ontwikkelen een flexibele mindset en zijn in staat om zich aan te passen aan veranderingen in de sportindustrie.
https://www.mbovoetbalcollege.nl/wp-content/uploads/2023/04/IMG-20220919-WA0041.jpg

WIL JIJ INVLOED OP DE SCOUTING, TRAINING OF PRESTATIES?GARANTIES
& ZEKERHEID

Je verkrijgt het mbo3 of 4 diploma en het vakdiploma “Voetbal Data Analist”, wanneer voor elke collegemodule een voldoende is behaald, de praktijkbeoordelingen voldoende zijn, positieve afronding opdrachten “Loopbaan Burgerschap ” en het examen beroepspraktijkvorming (proeve van bekwaamheid) met een voldoende is afgerond.

Daarnaast zijn alle verplichte vakken, Nederlands, Engels, rekenen en een vreemde taal, bij het Centraal Examen met een voldoende afgerond.

Elke module wordt afgesloten en beoordeeld met en/of :
§ een mondelinge presentatie voor de potentiële investeerders en klanten voor jouw sales- of businessplan.
§ een praktijkopdracht (uitvoering) ten gunste van je eigen plan.
§ een schriftelijke opdracht, welke een integraal onderdeel uitmaakt van je sales- of businessplan.
§ een schriftelijke toets over de behandelde lesstof in de module.

Voor de kort hbo opleiding wordt in aanvulling op de bovenstaande beoordelingen, een eindscriptie geschreven. Wanneer een voldoende is behaald voor deze afronding, verkrijg je het Associate degree Data Science & Analytics. Je kunt met een aanvullend studiejaar, stage en scriptie het Bachelor degree Data Science & Analytics halen. Beide diploma’s zijn de eerste erkende data analytics opleidingen in Nederland.