stage
studentsbarc

Graag wil ik jullie vertellen over mijn 3-in-1-stage, waarin ik heb gewerkt in Nederland, Spanje en Curacao. Het was een unieke en fantastische ervaring waar ik ontzettend veel van heb geleerd.

De eerste maand van mijn stage heb ik in Nederland doorgebracht, waar ik samen met het stagebureau en medestudenten een lifestyle en mindset training heb gevolgd om mij voor te bereiden op de reis. Daarnaast heb ik mijn stageopdracht opgesteld en de nodige kennis en vaardigheden opgedaan om deze tot een succes te maken.

De tweede maand bracht ik door in Barcelona, waar ik ondergedompeld werd in de lokale cultuur en de Spaanse taal kon oefenen. Mijn stageopdracht daar was gericht op het opzetten van een marketingstrategie voor een lokale ondernemer. Ik heb veel geleerd over het gebruik van social media en andere online platforms om klanten aan te trekken en te behouden.

De derde en laatste maand bracht ik door in Curacao, waar ik mijn stageopdracht voltooide om een online marketing platform op te zetten voor een ondernemer in geneeskundige kruiden. Het was een uitdagende taak, maar dankzij de ondersteuning van het stagebureau en de lokale begeleiding kon ik mijn doelen bereiken en veel leren over het ondernemerschap in het Caribisch gebied.

De 3-in-1-stage was niet alleen een geweldige ervaring, maar het bood ook tal van voordelen voor mijn toekomstige carrière. Ik heb mijn interculturele communicatievaardigheden verbeterd, nieuwe professionele netwerken opgebouwd en belangrijke werkervaring opgedaan. Bovendien heb ik dankzij deze stage de mogelijkheid gekregen om mijn studie af te ronden en tegelijkertijd mijn passie voor reizen en leren na te streven.

Ik kan deze 3-in-1-stage aanraden aan elke student die op zoek is naar een unieke leerervaring en de kans om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.